learn about the Perpetual Protocol & take a short Quiz to get rewarded for your newfound knowledge!

CoinMarketCap Learn and Earn Program Perpetual Protocol 

Coinmarketcap Perpetual Protocol token Quiz Answer: You can learn & Earn $5 of Perpetual Protocol token from Taking a quiz of CoinMarketCap Perpetual Protocol token Quiz program.
 
 Hello Dear visitors ! CoinMarketCap has partnered with trusted & emerging projects to offer an easy way to learn about cryptocurrency, earning cryptoassets as a reward. Perpetual Protocol token Quiz answer below:
 
If you want to successfully participate in quiz, Make sure to learn about The Perpetual Protocol token to complete the PERP quiz programs!

How to Earn Free $5 Perpetual Protocol token | Step by step process | How to participate in this “PERP” quiz

1.) Go to Quiz link and open in you web browser to start Perpetual Protocol token Quiz program. Quiz Link in Telegram Channel.

2.) After open Quiz link, Click on Start button to start the Perpetual Protocol PERP quiz.
3.) Complete captcha code and click on next button and agree to terms & conditon and start the Perpetual Protocol Quiz program.
4.) Enter your registered CoinMarketCap Email Address in the quiz page. (If you have not register in Coinmarketcap then Register now to Participate.
5.) Enter You Binance Exchange User ID ( Open Binace > Profile > Copy you Binance User ID )
6.) Now complete the Perpetual Protocol quiz program by giving correct answer of quiz.

 Perpetual Protocol PERP Quiz Answers

1.On Perpetual Protocol, users can provide liquidity with up to _x leverage?*

Answer: 10X

2.Which one of the following is NOT an advantage of Perpetual Protocol?

Answer: It offers real-time customer service

3.In order to trade on the protocol, which asset(s) do you need in your cryptocurrency wallet?*

Answer: ETH & USDC

4.Which scaling solution is Perpetual Protocol built on?*

Answer: Arbitrum

5.What is a perpetual contract?

Answer: A financial product that enables you to speculate on any asset’s price movement.

6.To provide liquidity on the protocol, the only way to do it is to manually select which market to provide liquidity to and in which price range. True or False?*

Answer: True

7.Perpetual Protocol allows cross-margin mode at launch. What does that mean?

Answer: You can open multiple positions using your account balance as the collateral.

8.Can anyone open new markets on Perpetual Protocol and get a cut of the transaction fees in the future?

Answer:Yes

Coinmarketcap Perpetual Protocol Quiz will open at 12:00 PM UTC, 4th November

Don’t Forget to join Telegram Channel.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *